Élelmiszervizsgálati Közlemények

2001. évi XLVII. kötet tartalomjegyzéke

(kötet) oldal

Baticz Orsolya, Kemény Sándor, Vida László és Tömösközi Sándor: Kísérlettervezés alkalmazása tej acetontartalom FIA-eljárással történő meghatározásának optimálására

(3-4) 113

Ducsay Tamás: A hatósági élelmiszer- és borellenőrzés 2000. évi tevékenységéről és megállapításairól

(1-2) 8

Gönczy Árpád: Az irodalom az élelmiszerhamísításról és -ellenőrzésről

(3-4) 134

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVI. kötetéről

(1-2) 3

Szabó Erika és Szamos Jenő: Genetikailag módosított növények detektálása élelmiszerekben polimeráz láncreakcióval

(3-4) 127

Szigeti Tamás és Várkonyi Gábor: XIII. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia

(1-2) 50

Várkonyi Gábor: Az ISO 9000:2000-es szabványsorozat újszerűsége és a gyakorlati szempontok - Rendezvénybeszámoló

(3-4) 138

Weglárzné Gasztonyi Katalin: Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel

(3-4) 103

Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése

(1-2) 62,
(3-4) 143

A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke

(3-4) 148

A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei

(1-2) 71
(3-4) 157

2000. évi tartalomjegyzék

(1-2) 96

Rendezvénynaptár

(1-2) 97
(3-4) 197

Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára