Élelmiszervizsgálati Közlemények

2013. évi LIX. kötet tartalomjegyzéke

(kötet) oldal

Ambrus Árpád, Zentai Andrea és Gál Veronika: Ötven éve alapították a Codex Alimentárius Bizottságot

(1-2) 5

Andrási Dávid, Mátyás Berény András és Kovács Béla: Konyhasók káliumtartalmának vizsgálata

(4) 163

Antal Tamás és Kerekes Benedek: Szárított alma összehasonlító érzékszervi vizsgálata

(1-2) 28

Biró György: Nemzetközi tanulmány a sófogyasztás jellemzőiről és csökkentésének gátjairól

(4) 184

Csóka Mariann, Tolnay Pál és Szabó S. András: Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során

(4) 157

Dorogházi Enikő: Beszámoló: “A termék megfelelőség ellenőrzése – A mintavétel és az analitikai vizsgálati eredmények megbízhatósága” szakmai megbeszélésről

(1-2) 75

Farkas József: Bél mikrobiotánk táplálkozás-tudományi és élelmiszer-vizsgálati jelentősége

(3) 89

Farkas Valér és Dalmadi István: Elektronikus orr – az élelmiszervizsgálat sok célra használható új eszköze

(4) 171

Gere Attila, Losó Viktor, Radványi Dalma, Juhász Réka, Kókai Zoltán és Sipos László: Csemegekukorica-fajták komplex értékelése

(3) 120

Gere Attila, Szabó Dániel, Franku Tamás, Györey Annamária, Kókai Zoltán, Sipos László: Panelcheck szoftver statisztikai lehetőségei az érzékszervi bírálócsoport teljesítményének monitorozásában

(1-2) 15

Pallóné Kísérdi Imola és Várkonyi Gábor: Beszámoló “Az új jelölési rendelet és a gyártmánylapok gyakorlati alkalmazása” témájú továbbképző rendezvényről

(1-2) 63

Rácz Georgina és Gyenge Balázs: Az észlelt egészségügyi kockázatok és hasznosság változása az idő és a fenntarthatóság trendjének függvényében

(1-2) 49

Soós Áron, Andrási Dávid, Kovács Béla: Belső sztenderdek alkalmazhatósága élelmiszerek induktív csatolású plazma tömegspektrometriás mikroelem-tartalmának vizsgálatában

(3) 106

Szabó S. András: Mikroelemek esszencialitása és az élelmiszervizsgálat

(3) 95

Tolnay Pál, Szabó S. András és Ágyai Szabó Gábor: CHIO CHIPS termékek vizsgálata

(1-2) 43

Várkonyi Gábor: Stratégiai partnerségi találkozó a VM-ben

(4) 191

2013. évi tartalomjegyzék

(4) 217

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények

(1-2) 78
(3) 135
(4) 194

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről

(1-2) 79
(3) 138
(4) 200

Nemzetközi rendezvénynaptár

(1-2) 82
(3) 150
(4) 218

 

Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára