Élelmiszervizsgálati Közlemények

1996. évi XLII. kötet tartalomjegyzéke

(kötet) oldal

Budai Judit és Fükő Judit: Jártassági vizsgálat tapasztalatai a búza minősítésében

(3) 178

Christensen, Ronald R.: Tájékoztató az élelmiszervizsgálattal foglalkozó Nemzetközi Szervezetek Tanácsának (IAM) Budapesten megtartott XI. üléséről

(3) 212

Ducsay Tamás és Németh Lajos: Az élelmiszerek minőségalakulása 1995-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapítása alapján

(1) 7

Erich Coduro: A Német Élelmiszerkönyv jelentősége és feladata az Európai Unióban

(1) 37

Käferstein, Fritz K. és munkatársai: Élelmiszereink minősége és biztonsága

(3) 167

Kerekes László és Sitkei András: A méz minősége és minősítése

(3) 204

Kovács József: Az új Élelmiszertörvény végrehajtásának élelmiszerhigiéniai tapasztalatai

(4) 289

Lásztity Radomir: A mikotoxin analitika jelenlegi helyzete és fejlődési irányai

(2) 83

Mikkelsen, B.E. és mtársai: Minőségbiztosítás a közétkeztetésben

(2) 127

Molnár Pál és Várkonyi Gábor: Az új magyar Élelmiszertörvény

(2) 95

Molnár Pál: A WPFC javaslatai élelmiszervegyészek felsőfokú oktatására

(2) 137

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLI. kötetéről

(1) 3

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII. Élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat

(3) 189

Muránszky Géza: Takarmányok aminosav-összetételének meghatározása GC-MS módszerrel

(2) 120

Németh Lajos és Ducsay Tamás: Friss fogyasztásra szánt zöldség és gyümölcs minősége kötelező vizsgálatának 1994-1995. évi hatósági tapasztalatai

(4) 298

Rácz Endre, Váradi Mária és Szabó Erzsébet: A hazai élelmiszeripari minőségpolitika időszerű kérdései.

(4) 251

Ruiter, A.: Euroresidue III. Konferencia “Állatgyógyászati szermaradványok élelmiszerben”

(2) 135

Suzy Sinyor: A National Starch & Chemical cég új, nagy teljesítményű termékcsaládja

(3) 226

Suzy Sinyor: Előretörés a specifikus használatú zsiradék mimetikában

(3) 224

Szigeti Tamás: Minőségbiztosítás az élelmiszerellenőrzés laboratóriumi gyakorlatában

(4) 308

A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke

(1) 47

A Magyar Élelmiszerkönyv kötelező előírásai

(2) 140

A szabadalmazott laboratóriumi módszerek validálásának alapelvei

(3) 214

Ismertető a FLAIR-FLOW EUROPE kutatási programról III.

(1) 44

1995. évi tartalomjegyzék

(1) 76

A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei

(1) 57
(2) 145
(3) 228
(4) 312

Hazai lapszemle

(1) 67
(2) 154
(3) 239
(4) 321

Külföldi lapszemle

(1) 68
(2) 155
(3) 240
(4) 325

Rendezvénynaptár

(1) 77
(2) 161
(3) 245
(4) 329

Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára