Élelmiszervizsgálati Közlemények
|
2001. évi XLVII. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
|
Baticz Orsolya, Kemény Sándor, Vida László és Tömösközi Sándor: Kísérlettervezés alkalmazása tej acetontartalom FIA-eljárással történő meghatározásának optimálására |
(3-4) 113 |
|
Ducsay Tamás: A hatósági élelmiszer- és borellenőrzés 2000. évi tevékenységéről és megállapításairól |
(1-2) 8 |
|
Gönczy Árpád: Az irodalom az élelmiszerhamísításról és -ellenőrzésről |
(3-4) 134 |
|
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVI. kötetéről |
(1-2) 3 |
|
Szabó Erika és Szamos Jenő: Genetikailag módosított növények detektálása élelmiszerekben polimeráz láncreakcióval |
(3-4) 127 |
|
Szigeti Tamás és Várkonyi Gábor: XIII. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia |
(1-2) 50 |
|
Várkonyi Gábor: Az ISO 9000:2000-es szabványsorozat újszerűsége és a gyakorlati szempontok - Rendezvénybeszámoló |
(3-4) 138 |
|
Weglárzné Gasztonyi Katalin: Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel |
(3-4) 103 |
|
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése |
(1-2) 62, |
|
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke |
(3-4) 148 |
|
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei |
(1-2) 71 |
|
2000. évi tartalomjegyzék |
(1-2) 96 |
|
Rendezvénynaptár |
(1-2) 97 |
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára